زندگی سالم

وب سایت زندگی سالم | هر آنچه برای یادگیری، سلامتی و زندگی شاد نیاز دارید.

زندگی سالم

وب سایت زندگی سالم | هر آنچه برای یادگیری، سلامتی و زندگی شاد نیاز دارید.

  • ۰
  • ۰

ایمپلنت

تعریف ایمپلنت دندان: ایمپلنت به پیچ ساخته شده از جنس تیتانیوم گفته می شود که در استخوان فک کاشته شده و جایگزین دندان از دست رفته می شود. ایمپلنت های دندانی میتوانند یک پارچه و یا دو تکه باشند و توسط پیچ اتصال قسمت تاج و ریشه به هم وصل شوند .

ایمپلنت دندان یکی از بهترین روش های درمانی برای جلوگیری از عوارض بی دندانی شامل عوارض فوری (اختلال در غذاخوردن ، تاثیر در زیبایی ، اختلال در تکلم ، آثار روحی و روانی) و عوارض تاخیری (تحلیل لثه و استخوان ناحیه بی دندان ، گودی در عضلات صورت،فشار بر مفاصل گیج گاهی ، رشد ناهنجار عضله زبان ، به هم ریختگی کلی در دندان ها) می باشد.

 ایمپلنت دندان

  • ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت پایه ایست که موجب نگهداری روکش دندان در محیط دهان می شود لذا هیچگونه وابستگی به ریشه دندان های مجاور خود ندارد و از استحکام خاصی برخوردار است و به عنوان جایگزین دائمی برای دندان از دست رفته کاربرد دارد.

در عصر حاضر در علم دندانپزشکی از ایمپلنت دندان جهت پر کردن جای دندان های از دست رفته استفاده می شود. این تکنیک که در سال 1952 برای نخستین بار توسط یک جراح با نام Per-langvar Branmark ابداع شد دقیقا همانند ریشه دندان طبیعی عمل می کند.

ایمپلنت دندان یعنی جایگزین کردن ریشه‌ها برای کار گذاشتن دندان پروتزی و پر کردن جای خالی دندان‌هایی که خراب و کشیده شده‌اند. ایمپلنت، پایه و بنیادی برای دندان‌های ثابت یا متحرکی ایجاد می‌کند که قرار است به‌جای دندان‌های از دست رفته بنشینند. ایمپلنت های دندانی به عنوان یک درمان جایگزین برای پروتز های بریج بوده که دندانها تراشیده می شوند، و هدف اصلی از معرفی این درمان ( ایمپلنت دندان)  این است که در آینده هیچ دندانی به خاطر پایه بریج قرار گرفتن تراشیده نشود و از بین نرود به طور کلی هر بیماری که شرایط کشیدن دندان را داشته باشد میتواند کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت باشد.

تعریف ایمپلنت: ایمپلنت به پیچ ساخته شده از جنس تیتانیوم گفته می شود که در استخوان فک کاشته شده و جایگزین دندان از دست رفته می شود. ایمپلنت های دندانی میتوانند یک پارچه و یا دو تکه باشند و توسط پیچ اتصال قسمت تاج و ریشه به هم وصل شوند .

  • ۹۸/۰۹/۱۱
  • زندگی سالم

نظرات (۱)

  • هدایای تبلیغاتی
  • مطلب بسیار جالبی بود. ممنون. باز هم به بلاگ شما سر میزنم.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی