زندگی سالم

وب سایت زندگی سالم | هر آنچه برای یادگیری، سلامتی و زندگی شاد نیاز دارید.

زندگی سالم

وب سایت زندگی سالم | هر آنچه برای یادگیری، سلامتی و زندگی شاد نیاز دارید.

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بواسیر

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) : این بیماری یکی از انواع کیست تخمدان است و کیست‌های کوچکی در تخمدان ایجاد می‌کند که در روند تخمک‌گذاری اختلال ایجاد می‌کنند. زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک معمولا سابقه‌ی قاعدگی نامنظم دارند. به‌علاوه این سندرم تخمدان می‌تواند باعث ناباروری شود و خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی را نیز افزایش بدهد.

وب سایت زندگی سالم باشید.

بیشتر بخوانید : ۸ دلیل عقب افتادن پریود و قاعدگی نامنظم

عقب افتادن پریود

نامنظم شدن دوره پریود در دو زمان طبیعی است: هنگامی که تازه دوران پریود شروع شده (دوره بلوغ) و در شروع دوره یائسگی. به طور متوسط، دوره پریود اکثر زنان هر ۲۸ روز یک بار اتفاق می افتد. اما دوره پریود یک زن سالم می تواند بین ۲۱ تا ۳۵ روز طول بکشد. به غیر از بلوغ، یائسگی و بارداری، قطع یک دوره پریود می تواند نشانه ای از یک بیماری باشد.

قرص پروپرانولول داروی ضد استرس و تپش قلب می باشد که اخیرا هم در بین دانش آموزان شایع شده است چون این دارو ضد استرس است و همه چیز را کنترل می کند. این باور غلطی است که همه داروها بدون عوارض هستند. شاید مصرف بیش از حد قرص پروپرانولول سبب اعتیاد به این دارو شود . کنار گذاشتنش بعد مدتی مشکل شود. همه چیز درباره قرص پروپرانولول را در وب سایت زندگی سالم مطالعه کنید.

قرص پروپرانولول

بواسیر

فرم سر نوزاد

درمان یبوست شدید

برای درمان سریع یبوست شدید میتوانید از آلوئه ورا کمک بگیرید. ژل آلوئه ورای خالص استخراج شده از آن غلیظ‌تر از آب‌میوه‌های حاوی آلوئه ورا است که میتوانید آن را با آب میوه مخلوط کرده و میل کنید.
  1. از خوردنِ چیزهایی که یبوست می آورند، مانندِ ماکارونی، انار ، مواد فلفل دار و تند، استعمال تریاک یا مشروبات الکلی، کشک، دوغ، دمپختی و … خودداری کنید. زیاده روی در مصرف قهوه هم یبوست می آورد.
 

رژیم لاغری

تست تیلت

تفسیر RBC خون

RBC

امروز هم این افتخار و داریم که با ادامه ی تفسیر سایر بخش های آزمایش خون در خدمت شما همراهان عزیز سایت زندگی سالم باشیم:

تنبلی تخمدان

تنبلی تخمدان  یا تخمدان پلی کیستیک(PCOS) یکی از انواع کیست تخمدان است که روی سطح هورمون‌های زنان تأثیر می‌گذارد. زنانی که تنبلی تخمدان دارند، بیش‌از حد طبیعی هورمون‌های مردانه تولید می‌کنند. این نامتعادل‌بودن هورمون‌ها باعث می‌شود زنان عادت ماهیانه‌ی خود را نداشته باشند. این زنان سخت‌تر باردار می‌شوند. تنبلی تخمدان همچنین باعث رشد موهای زائد روی صورت و بدن و کمترشدن موهای سر می‌شود. این بیماری موجب مشکلات بلندمدت مانند دیابت و بیماری‌های قلبی نیز می‌شود. قرص های ضد بارداری و داروی‌های دیابت می‌توانند این متعادل‌نبودن هورمون‌ها را بهبود ببخشند. این داروها علائم تنبلی تخمدان را بهتر می‌کنند. همراه زندگی سالم باشید تا با علائم، دلایل و راه‌های درمان تنبلی تخمدان و تأثیرات آن روی بدن زنان آشنا شوید.

رژیم لاغری

رژیم لاغری ۷ روزه یک رژیم کاهش وزن است که به شما کمک می‌کند در عرض یک هفته، حدود ۴٫۵ کیلوگرم از وزن‌تان کم کنید و چربی دور شکمی خود را کاهش دهید. برنامه‌ی رژیم لاغری ۷ روزه ، سه روز برنامه‌ی غذایی دارد و چهار روز بدون برنامه و آزاد است و این چرخه‌ی هفتگی دوباره و دوباره تکرار می‌شود تا زمانی که به وزن دلخواه‌تان برسید. در ادامه همراه وب سایت زندگی سالم باشید تا با ساز و کار این رژیم غذایی لاغری بیشتر آشنا شویم.

رژیم غذایی مدیترانه ای

 
  • زندگی سالم
  • ۰
  • ۰

ایمپلنت

تعریف ایمپلنت دندان: ایمپلنت به پیچ ساخته شده از جنس تیتانیوم گفته می شود که در استخوان فک کاشته شده و جایگزین دندان از دست رفته می شود. ایمپلنت های دندانی میتوانند یک پارچه و یا دو تکه باشند و توسط پیچ اتصال قسمت تاج و ریشه به هم وصل شوند .

ایمپلنت دندان یکی از بهترین روش های درمانی برای جلوگیری از عوارض بی دندانی شامل عوارض فوری (اختلال در غذاخوردن ، تاثیر در زیبایی ، اختلال در تکلم ، آثار روحی و روانی) و عوارض تاخیری (تحلیل لثه و استخوان ناحیه بی دندان ، گودی در عضلات صورت،فشار بر مفاصل گیج گاهی ، رشد ناهنجار عضله زبان ، به هم ریختگی کلی در دندان ها) می باشد.

 ایمپلنت دندان

  • ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت پایه ایست که موجب نگهداری روکش دندان در محیط دهان می شود لذا هیچگونه وابستگی به ریشه دندان های مجاور خود ندارد و از استحکام خاصی برخوردار است و به عنوان جایگزین دائمی برای دندان از دست رفته کاربرد دارد.

در عصر حاضر در علم دندانپزشکی از ایمپلنت دندان جهت پر کردن جای دندان های از دست رفته استفاده می شود. این تکنیک که در سال 1952 برای نخستین بار توسط یک جراح با نام Per-langvar Branmark ابداع شد دقیقا همانند ریشه دندان طبیعی عمل می کند.

ایمپلنت دندان یعنی جایگزین کردن ریشه‌ها برای کار گذاشتن دندان پروتزی و پر کردن جای خالی دندان‌هایی که خراب و کشیده شده‌اند. ایمپلنت، پایه و بنیادی برای دندان‌های ثابت یا متحرکی ایجاد می‌کند که قرار است به‌جای دندان‌های از دست رفته بنشینند. ایمپلنت های دندانی به عنوان یک درمان جایگزین برای پروتز های بریج بوده که دندانها تراشیده می شوند، و هدف اصلی از معرفی این درمان ( ایمپلنت دندان)  این است که در آینده هیچ دندانی به خاطر پایه بریج قرار گرفتن تراشیده نشود و از بین نرود به طور کلی هر بیماری که شرایط کشیدن دندان را داشته باشد میتواند کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت باشد.

تعریف ایمپلنت: ایمپلنت به پیچ ساخته شده از جنس تیتانیوم گفته می شود که در استخوان فک کاشته شده و جایگزین دندان از دست رفته می شود. ایمپلنت های دندانی میتوانند یک پارچه و یا دو تکه باشند و توسط پیچ اتصال قسمت تاج و ریشه به هم وصل شوند .

  • زندگی سالم